achtergrondkleur-braat-glasconstructies-1844

Routebeschrijving

Daglicht

Ik wil contact of meer informatie

Vul onderstaand uw adres in voor een routebeschrijving op maat.


 

Route

Braat glasconstructies 1844 is heel goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Vanuit Den Haag of Rotterdam neemt u afslag TU Delft. U rijdt dan op de Kruithuisweg. Neem vervolgens niet de eerst afslag (naar de TU), maar de tweede. Bij de stoplichten rechtsaf slaan. Deze weg vervolgens helemaal uitrijden en u krijgt Huszár aan uw linker hand. Als u niet helemaal door rijdt, maar stopt bij Woonboulevard LeeuwenStein, dan kunt u daar gratis parkeren en vervolgens langs het water in +/- 7 minuten naar ons lopen.

Ook een mogelijkheid: Vanuit Den Haag of Rotterdam neemt u de afrit 9 Delft/Pijnacker; Vanuit Den Haag aan het einde van de afslag rechtsaf, vanuit Rotterdam linksaf. Bij de tweede stoplichten linksaf, de Julianalaan op. Bij de volgende stoplichten rechts de Mijnbouwstraat in, aan het eind bij de stoplichten weer rechts, de Michiel de Ruyterweg op. Daarna rechtdoor de Sint-Sebastiaansbrug over. Bij de stoplichten linksaf naar de Zuidwal en na ongeveer 600 meter linkaf naar de Engelsestraat. Op de Engelsestraat na 70 meter rechts en vervolgens na 132 meter naar links, de Crommelinlaan in. Op de Plein Delftzicht na 251 m links afslaan naar de Hooikade.

Parkeren

Van maandag t/m zaterdag is tussen 12:00 uur en 0:00 uur het gehele gebied rond de Hooikade betaald parkeren.
U kunt uitsluitend parkeren op de gemarkeerde parkeerplaatsen, zijnde géén vergunninghoudersplaatsen. Vergewis u er a.u.b van dat u niet op een vergunninghoudersplaats staat! Op de overige tijden kunt u zowel op de vergunninghoudersplaatsen als op de overige parkeerplaatsen vrij parkeren.

Op zondag is het vrij parkeren!

Verder is het de gehele dag vrij parkeren bij Woonboulevard Leeuwenstein, ca. 5 minuten lopen vanaf ons pand.

Ik wil contact of meer informatie

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

marc-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Marc Hakvoort, CEO