cn-banner

Lees meer over Braat 1844

Een familiebedrijf met passie voor licht!

Benieuwd naar de positieve invloed van licht? Welkom bij Braat glasconstructies 1844! Braat 1844 beschikt over een rijke historie en is voor u de specialist in het adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, produceren, bouwen, leveren en installeren van de meest uiteenlopende (lichtdoorlatende) glasconstructies voor het juiste daglicht in uw gebouw via dak en gevel. Braat 1844 is in staat vrijwel alle daglicht toetredingsproblemen voor u op te lossen en ook de zeer complexe werken in uitvoering te nemen. Daarnaast leveren we ook lichtstraten, lichtkoepels, rook- en warmteafvoeren. We brengen u daglicht, voor uw optimale welzijn!

Braat glasconstructies 1844 maakt deel uit van de Hak4t groep. Kennis, gedrevenheid en innovatiedrift staan al meer dan 25 jaar aan de basis van Hak4t (Hakvoort) groep. In totaal werken dagelijks meer dan 60 medewerkers vol energie, inzet en geloof aan onze producten. Allen met een duidelijk doel voor ogen: u als tevreden klant. Technische alleskunners vormen het hart van ons bedrijf. Zij denken met u mee, om zo tot de meest efficiënte oplossing te komen. Mede hierdoor heeft Hak4t een goede positie in de bouw....en hebben de broers Paul en Marc Hakvoort samen met alle enthousiaste medewerkers de Hak4t groep uitgebouwd tot wat het nu is: Een hard werkend familiebedrijf met passie voor licht!

Hak4t presentatie (2)
Hak4t presentatie (3)
Hak4t presentatie (4)
HAK4T BRIGHTEST LIGHT SOLUTIONS - HISTORIE
Hak4t presentatie (5)
Hak4t presentatie (7)
Hak4t presentatie (6)
INSPIRATIE - VISIE - MISSIE
Hak4t presentatie (8)
Hak4t presentatie (9)
MARKTPOSITIE - KERNWAARDEN

Hak4t brightest light solutions powered by nature!

Elke dag brengt de zon ons gratis licht! De atmosfeer maakt het dynamisch wat betreft kleur, intensiteit en richting. Hak4t (Hakvoort) noemt het natuurlijk daglicht. Dit natuurlijke daglicht is het meest duurzame licht wat permanent kan worden toegepast, omdat het de aarde niet uitput. Duurzaam verlichten in een gebouw start dus met dit gratis daglicht. Door dit natuurlijke daglicht optimaal te benutten en alléén bij een tekort aan daglicht te ondersteunen, met dynamisch kunstlicht of het teveel aan daglicht te remmen door zon- en warmtewering, ontstaat een uniek lichtklimaat. Mens en dier voelt zich hierbij zó optimaal dat ze zelfs betere prestaties leveren. Het innovatieve lichtconcept van Hak4t is op meerdere vlakken 'bright'.

De Hak4t groep bestaat uit Hakvoort daglicht, Hakvoort kunstlicht en Hakvoort zonwering. Braat glasconstructies 1844, Votec Systems, Apollo france diffussion, Vulcan roof glazing systems en Goedlicht zijn handelsnamen van de Hak4t groep. De Hak4t groep maakt voor gebouwen in de (semi)overheid, commercieel vastgoed, industrie en agrarische sector, lichtoplossingen waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn. Dit wordt indien nodig aangevuld met LED kunstlicht of geremd met zonwering en waar mogelijk geintegreerd met zonne-energie. De missie van de Hak4t groep is om mensen en dieren te helpen zich goed te voelen, beter te presteren en meer uit het leven te halen door de invloed van zoveel mogelijk natuurlijk daglicht. Door deze unieke lichtoplossing kan tot 100% bespaard worden op het energieverbruik en mensen voelen zich prettig bij dit licht. De productiviteit van werknemers neemt toe en dus ook het resultaat voor het bedrijf. De Hak4t groep kan dit doen voor onze klanten als één partij, fullservice. Kijk voor meer toelichting de onderstaande infographic.

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

marc-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Marc Hakvoort, CEO