Braat glasconstructies 1844_ glasdak_ LOC Hardenberg (7)

Zekerheid, gemak, winst en status

De 4 beloften van Braat 1844

Overal waar mensen wonen, werken en zich ontspannen is licht nodig. Met de juiste hoeveelheid licht voelen mensen en dieren zich prettig en presteren ze beter. Braat glasconstructies 1844 zorgt eventueel samen met collega's van de Hak4t groep voor de beste lichtoplossingen, gebaseerd op de principes uit de natuur en op innovatieve technieken.

_AN88560-114
Hak4T_LED_kunstlicht_calculeren
_AN89992-205
Advies, voorbereiding, realisatie en nazorg tot het door u gewenste eindresultaat

Bij Braat 1844 mag u vertrouwen op mensen met hart voor de zaak, meer dan 30 jaar praktijkervaring en uitvoerige kennis van lichtstraten, lichtdoorlatende constructies of andere daglichtvoorzieningen.

Onze producttechniek is ontwikkeld op basis van meerdere decennia praktijkervaring, de meest innovatieve technieken en op betrouwbare leveranciers en partners. Maak kennis met onze technische alleskunners. Ze zorgen voor de beste (daglicht)oplossing in iedere situatie. U bent altijd verzekerd van een fraai design, een betrouwbare constructie en de beste materialen. U zult ontdekken dat we daar opmerkelijk goed en creatief in zijn. Onze meer dan 50 medewerkers werken vol energie, inzet en geloof aan uw producten of diensten en hebben maar één doel voor ogen: u als tevreden klant!

 

Om dit onderscheidend vermogen en de positionering hiervan extra kracht bij te zetten doen wij u 4 beloften:

 

Belofte 1: WIJ GEVEN U ZEKERHEID

Afhankelijk van de geleverde adviezen, producten of diensten biedt Braat glasconstructies 1844 u 1-5, 10, 15-20 jaar garantie omdat we altijd de hoogste beschikbare kwaliteit nastreven. U bent altijd verzekerd van een fraai design, een betrouwbare constructie en de beste materialen. Binnen onze Hak4t groep waarvan Braat glasconstructies 1844 onderdeel uitmaakt voldoen (indien van toepassing) onze producten en of diensten aan onder andere

  • EN-14963
  • EN 12464-1
  • EN 12464-2
  • EN 12193
  • bauaufsichtliche zulassung
  • VCA* (2008/5.1)
  • NEN-EN-ISO 14001:2015
  • ISO 9001
  • ENEC

Onze professionele, betrouwbare en no-nonsense medewerkers zorgen dat u op de juiste manier en op tijd uw producten of diensten geleverd krijgt. Afspraak is afspraak. Altijd en overal. 

Als organisatie werken we volledig oplossingsgericht naar het enige wat voor u telt: "het eindresultaat!". 

Als onderdeel van de Hak4t groep heeft Braat glasconstructies 1844 een financieel solide basis zowel nationaal als internationaal. De Hak4t groep heeft haar sporen de afgelopen jaren verdiend en groeit vanuit rendabele investeringen in licht met een gezonde bruto marge die de continuïteit waarborgt. Niet alleen voor de huidige, maar ook voor uw volgende generatie.

1671-W secure 282621

Belofte 2: WIJ MAKEN HET U (GE)MAKKELIJK

Wij bieden u een full-service (licht)product, project of lichtoplossing waarbij wij u compleet ontzorgen vanaf de eerste adviezen, ontwikkelingen, de aan- of inkoop, productie, installatie, nazorg tot onderhoud. Wij noemen dit het  'Hak4t Plug and Play' ofwel 'Hak4t full-service' gemak principe. Dit principe neemt u op een zo (ge)makkelijk mogelijke wijze in 4 stappen mee door het Hak4t proces van technisch aan- of inkoop advies, de uitwerking, de realisatie en de nazorg tot en met uw gewenste eindresultaat. Dit proberen we dusdanig goed te doen dat u achteraf uitermate tevreden bent en het voor u logisch is om bij de volgende (licht)oplossingsbehoefte als tevreden klant terug te keren. Telkens weer.

Leer en ervaar hoe u met licht een gezonde leef- en werkomgeving creëert en ervoor kunt zorgen dat mensen en dieren het beste uit zichzelf kunnen halen. En maak dankbaar gebruik van innovatieve technieken die u ten dienste staan voor uw gemak en voor de meest duurzame en zuinige lichtoplossing.

1716-Gemak Knipsel

Belofte 3: WIJ GARANDEREN DE BESTE PRIJS

Wanneer wij u volgens ons 'Hak4t Plug and Play' ofwel  'Hak4t full-service' principe onze adviezen, producten en diensten als totaalpakket kunnen leveren garanderen wij u de beste prijs!  Een van de uitgangspunten hierbij is wel dat het moet gaan om exact dezelfde of gelijkwaardige producten en/of diensten die wij in ons vastgestelde product en/of diensten programma leveren. De garantie geldt niet voor reclames, stunt acties of andere tijdelijke prijsverlagingen elders. Deze belofte is bedoeld voor u als klant in het normale 'Hak4t Plug and Play' ofwel 'Hak4t full-service' 4 stappen proces van technisch aan- of inkoop advies, uitwerking, realisatie en nazorg tot en met het door u gewenste eindresultaat. Wilt u meer weten over deze belofte of de voorwaarden die hieraan verbonden zijn? Mail dan naar [email protected]

Deze 'Hak4t Plug and Play' ofwel 'Hak4t full-service' lichtoplossing betekent voor u, uw bedrijf of de eindgebruiker:

•    De beste prijs
•    Energiebesparing tot mogelijk 100%
•    Onderhoudsarm 
•    Prestatie verhogend
•    Een snelle return of investment

1669-winst 208492

Belofte 4: U DRAAGT BIJ AAN DE WERELD, MENS EN DIER

Wij bieden u een unieke duurzame lichtoplossing waarmee niet alleen wij maar ook u een blijvende bijdrage aan de wereld levert.

De gepatenteerde en model beschermde 'Hak4t Plug and Play' ofwel 'Hak4t full-service' lichtoplossing geeft u een trendsettende status die laat zien dat u bewust omgaat met onze wereld!

Daarnaast laat u, uw bedrijf of de eindgebruiker zien dat zij hun mensen en/of dieren helpen zich goed te voelen, beter te presteren en meer uit het leven te halen door de invloed van zoveel mogelijk natuurlijk dag-, kunst- en zonlicht.

1679-W milieu 209154

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

marc-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Marc Hakvoort, CEO