Hakvoort_daglicht_ICEhouse Davos WEF

World Economic Forum Annual Meeting 2022 Davos

Hakvoort daglicht bouwt mee aan ICEhouse™ Davos

Van 22 tot 26 mei 2022 is het zover en vindt, na twee jaar, het World Economic Forum weer plaats in Davos. Ruim 2.000 CEO's van de grootste bedrijven ter wereld, hoogleraren, internationale politici en journalisten komen hier bijeen. Het World Economic Forum is daarmee, na de COVID-19 pandemie, het eerste wereldwijde leiderschapsevenement dat weer fysiek zal plaatsvinden. Een mooi keerpunt in onze nabije geschiedenis. En daar sluit het thema van dit jaar mooi op aan. Het thema van dit jaar is namelijk, History at a Turning Point: Government Policies and Business Strategies, oftewel een keerpunt in de geschiedenis: overheidsbeleid en bedrijfsstrategieën.

Speciaal voor deze bijeenkomst wordt het ICEhouse™, de thuisbasis van het WEF, opnieuw volledig opgebouwd. Net als voorgaande jaren zorgt het team van Hakvoort daglicht er ook dit jaar weer voor dat het de deelnemers aan het WEF2022 niet zal ontbreken aan voldoende en prettig daglicht. Een mooi project waar we erg trots op zijn.

Nadat er een aantal jaren in de sneeuw werd opgebouwd, bouwt het montageteam van Hakvoort daglicht dit jaar in het fijne voorjaarszonnetje vol plezier aan deze tijdelijke accommodatie. Onze monteurs zijn inmiddels klaar met hun klus. Nu kan er verder gebouwd en ingericht worden door de andere partijen.

Lees hier meer over het  ICEhouse™ en het Word Economic Forum 
 

Hakvoort_daglicht_ICE House Davos WEF2022_6
Hakvoort_daglicht_ICE House Davos WEF2022_8
Hakvoort_daglicht_ICE House Davos WEF2022_10
ICEhouse™ work in progress
Hakvoort_daglicht_ICEhouse Davos WEF8
Hakvoort_daglicht_ICEhouse Davos WEF5
Hakvoort_daglicht_ICEhouse Davos WEF
ICEhouse™ het eindresultaat
ICE House Davos WEF 2022 afbouw1_web
ICE House Davos WEF 2022 afbouw2_web
ICE House Davos WEF 2022 afbouw3_web
ICEhouse™ de afbouw

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

marc-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Marc Hakvoort, CEO