achtergrondkleur-hak4t

Bouw Hak4t Research, Development and Experience center gaat van start!

Bouw Hak4t Research, Development and Experience center gaat van start!

De gemeente Hardenberg heeft vergunning verleend aan de Hak4t (Hakvoort) groep voor de bouw van het Hak4t Research, Development and Experience center. Met deze vergunning zal het voormalige PET paviljoen uit Enschede een derde leven krijgen. 

Het voormalige PET paviljoen is opgebouwd uit duizenden PET flessen en laat zien dat een gebouw tijdelijk voor 100% zijn nut kan bewijzen, waarna het zonder bouwafval hergebruikt of gerecycled kan worden. Het gebouw is bijna 8 jaar geleden ontwikkeld door de stichting Loos.FM samen met de Enschedese architect Michiel de Wit en bestaat uit duizenden PET flessen. 

Nadat het paviljoen zowel in Enschede als Hengelo voor verschillende functies is ingezet, zal  de Hak4T (Hakvoort) groep het gaan gebruiken als een ontwikkel-, onderzoeks-, opleidings- en belevingscentrum. In dit centrum zal het bedrijf verder werken aan verschillende duurzame slimme licht productinnovaties voor de activiteiten; daglicht, kunstlicht, zonwering en energie. Nadat de innovaties zijn omgezet naar vernieuwende slimme lichtoplossingen kan publiek ervaren wat (dag) licht met mens en dier doet. Een unieke combinatie waarin ontwikkeling, opleiding én beleving echt samenkomen. En waar publiek op één locatie een breed scala aan vernieuwende lichtoplossingen kan ervaren.  
 
De Hak4T (Hakvoort) groep is dan ook erg trots op deze nieuwe ontwikkeling en vindt het waardevol om het voormalige PET paviljoen een nieuwe bestemming te geven. Hak4T hoopt eind dit jaar de eerste bezoekers in het nieuwe Hak4t Research, Development and Experience center te mogen ontvangen. Het Hak4t Research, Development and Experience center wordt bij het bedrijf aan de Galileïstraat 

Hak4T R&D and Experience Center Dedemsvaart
Hak4T Research Development and Experience Center
Hak4T R&D and Experience center

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

marc-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Marc Hakvoort, CEO